eBook: Gyors es lassu gondolkodas (DRM EPUB)
 
電子書格式: DRM EPUB
作者: Daniel Kahneman 
製造商: Distributed By PublishDrive
分類: Economic theory & philosophy  
出版日期: 2019/04/08
頁數: 604
ISBN-10: 9633047609
ISBN-13: 9789633047606
書城編號: 22482316
 
>> 相關實體書
 


售價: $103.00

* 購買後立即進貨, 約需 1-4 天 *


 
商品簡介
 
Vajon mi vezerel bennunket: a gyors (intuitiv) vagy a lassu (racionalis) gondolkodas? Az elfogadott tudomanyos nezet szerint az ember termeszettol fogva racionalisan gondolkodik, erzelmei es intuicioi pedig csak megzavarjak. Ez a mainstream kozgazdasagtan alfaja es omegaja, a racionalis donteshozatal es iteletalkotas. Mindannyian igyekszunk ennek megfelelni, azt hisszuk, tobbnyire logikusan gondolkodunk, es ha kudarcot vallunk, masokban vagy magunkban keressuk a hibat. Daniel Kahneman feje tetejere allitotta a racionalitasba vetett hitunket. Nehai kollegajaval es baratjaval, Amos Tverskyvel harom evtizeden keresztul folytatott pszichologiai kiserleteikbol azt a kovetkeztetest vontak le, hogy elmenk nem mindig olyan racionalis, mint feltetelezzuk. Intuicioink, erzelmeink, benyomasaink - hibaival, torzitasaival es zsenialitasaval egyutt - lenyeges szerepet kapnak elemzo logikankban. Gyors es lassu gondolkodasunk kolcsonosen hat egymasra, es ha kituntetett szerepet tulajdonitunk a racionalitasnak, onmagunkat csapjuk be. Ahogy Kahneman fogalmaz:

Daniel Kahneman 作者作品表

eBook: Judgement and Choice: Perspectives on the Work of Daniel Kahneman: A Special Issue of Thinking and Reasoning (DRM PDF)
eBook: Judgement and Choice: Perspectives on the Work of Daniel Kahneman: A Special Issue of Thinking and Reasoning (DRM EPUB)
eBook: Gyors es lassu gondolkodas (DRM EPUB)
Thinking, Fast and Slow
快思慢想
Thinking Fast & Slow (paperback)
eBook: Thinking, Fast and Slow (DRM EPUB)
Thinking, Fast and Slow (hardcover)
eBook: Thinking, Fast and Slow (DRM EPUB)

* 以上資料僅供參考之用, 香港書城並不保證以上資料的準確性及完整性。
* 如送貨地址在香港以外, 當書籍/產品入口時, 顧客須自行繳付入口關稅和其他入口銷售稅項。

 

 

 

  我的賬戶 |  購物車 |  出版社 |  團購優惠
加入供應商 |  廣告刊登 |  公司簡介

香港書城 版權所有 私隱政策聲明

顯示模式: 電腦版 (改為: 手機版)