eBook: Sora soare. Povestea Electrei (DRM EPUB)
 
電子書格式: DRM EPUB
作者: Lucinda Riley 
製造商: PublishDrive
系列: Blue Moon
書城編號: 25128778


售價: $64.00

購買後立即進貨, 約需 1-4 天
 
因疫情關係,運輸時間或會有所延長,敬請體諒!

 
 
出版日期: 2021/09/30
頁數: 720
ISBN: 9786063381454

 
商品簡介
 
Pentru lumea exterioara, Electra D'Apliese pare a fi femeia care are totul: fotomodel de succes, este frumoasa, bogata si faimoasa. Contrar aparentelor insa, si alimentata de presiunea vietii pe care o duce, starea psihica deja fragila a Electrei a fost zdruncinata de moartea tatalui ei, Pa Salt, miliardarul care si-a adoptat cele sapte fiice de mici, adunandu-le din intreaga lume. Luptandu-se sa faca fata situatiei care o copleseste, ea apeleaza la alcool si la droguri pentru a-si alina durerea si, in timp ce cei din jur se tem pentru sanatatea ei, Electra primeste o scrisoare de la o persoana complet straina care pretinde ca este bunica ei...In 1939, Cecily Huntley-Morgan soseste din New York in Kenya pentru a-si obloji inima franta. Locuieste la nasa ei, pe faimosul platou Happy Valley, aproape de malul frumosului lac Naivasha, iar acolo il intalneste pe Bill Forsythe, un burlac notoriu si crescator de vite cu legaturi stranse cu mandrul trib masai. Cand se produce un dezastru si razboiul este iminent, Cecily decide ca nu are de ales decat sa accepte propunerea lui Bill. Mutandu-se in valea Wanjohi si cu Bill plecat, Cecily se trezeste izolata si singura. Pana cand descopera un bebelus abandonat in padurea de langa ferma ei...Trecand de la atmosfera frenetica din Manhattan la magnificele campii deschise din Africa, Sora soare este al saselea volum din seria epica a Lucindei Riley, Cele sapte surori", vanduta in mai multe milioane de exemplare.Fanii seriei vor gasi inspiratie si incantare in incercarea Electrei de a descoperi relatii de familie mai profunde.Publishers WeeklyLUCINDA RILEY s-a nascut in 1965 in Irlanda si, dupa o scurta cariera ca actrita de film, teatru si televiziune, a scris primul roman la varsta de 24 de ani. Cartile ei au fost traduse in 37 de limbi si continua sa emotioneze publicul din toata lumea. Seria Cele sapte surori a devenit un fenomen global si exista planuri pentru realizarea unui serial de televiziune pe baza ei. Cartile Lucindei au fost nominalizate la diferite premii, inclusiv Premiul Bancarella in Italia, The Lovely Books in Germania si Romantic Novel of the Year. In anul 2020, a primit Premiul Dutch Platinum pentru vanzari de peste 300 000 de exemplare ale unui singur roman intr-un singur an - premiu castigat ultima data de J.K. Rowling pentru Harry Potter. In colaborare cu fiul ei, Harry Whittaker, a conceput si scris o serie de carti pentru copii, numite The Guardian Angels.Desi cei patru copii ai Lucindei au crescut in Norfolk, Anglia, in 2015 ea si-a indeplinit visul de a cumpara o casa intr-o regiune izolata din Irlanda, West Cork, despre care a spus intotdeauna ca este casa ei spirituala, iar aici a scris ultimele cinci romane. Lucinda a fost diagnosticata cu cancer in 2017 si a incetat din viata pe 11 iunie 2021, inconjurata de familia ei iubitoare.
Blue Moon
eBook: O viata secreta (DRM EPUB)

eBook: Padurea stelelor ce pier (DRM EPUB)

eBook: Ultima calatorie (DRM EPUB)

eBook: Partea ingerilor (DRM EPUB)

eBook: Cartea copiilor pierduti (DRM EPUB)

eBook: Cele sapte surori: Sora pierduta (DRM EPUB)

eBook: Timpul soarelui (DRM EPUB)

eBook: Cascada ingerilor (DRM EPUB)

eBook: O vara la New York (DRM EPUB)

eBook: Necunoscuta din Paris (DRM EPUB)

eBook: Ipoteza iubirii (DRM EPUB)

eBook: Secrete din trecut (DRM EPUB)

eBook: Vara noastra de demult (DRM EPUB)

eBook: Din nou acasa (DRM EPUB)

eBook: Crima cu gust de ciocolata: Misterele de la cofetarie (DRM EPUB)

eBook: Cuvinte nerostite (DRM EPUB)

eBook: Dragoste eterna (DRM EPUB)

eBook: Nume de cod: Trandafirul (DRM EPUB)

eBook: Sora soare. Povestea Electrei (DRM EPUB)

eBook: Farul cu secrete (DRM EPUB)

... [顯示此系列所有商品]

Lucinda Riley 作者作品表

The Murders at Fleat House (Paperback)
eBook: Murders at Fleat House: Be the First to Discover the Exhilarating Crime Novel from the Author of the Bestselling The Seven Sisters Series (DRM
The Murders at Fleat House (Paperback)
The Murders at Fleat House: The new novel from the author of the million-copy bestselling The Seven Sisters series (Hardcover)
The Missing Sister (Paperback)
eBook: Cele sapte surori: Sora pierduta (DRM EPUB)
eBook: Sora soare. Povestea Electrei (DRM EPUB)
eBook: Fata de pe stanca (DRM EPUB)
eBook: Missing Sister: They'll Search the World to Find Her (DRM EPUB)
The Missing Sister (Unabridged ed) (CD-Audio)
The Missing Sister (Hardcover)
The Missing Sister (Paperback)
SEVEN SISTERS (Paperback)
eBook: Camera cu fluturi (DRM EPUB)
eBook: Sora perla. Povestea lui Cece (DRM EPUB)
eBook: Sora umbra (DRM EPUB)
eBook: Ingerul de la Marchmont Hall (DRM EPUB)
Sun Sister (paperback)
eBook: Sun Sister: A Novel (DRM EPUB)
The Sun Sister (Unabridged ed) (CD-Audio)

還有... [顯示所有作品]

* 以上資料僅供參考之用, 香港書城並不保證以上資料的準確性及完整性。
* 如送貨地址在香港以外, 當書籍/產品入口時, 顧客須自行繳付入口關稅和其他入口銷售稅項。

 

 

 

  我的賬戶 |  購物車 |  出版社 |  團購優惠
加入供應商 |  廣告刊登 |  公司簡介

香港書城 版權所有 私隱政策聲明

顯示模式: 電腦版 (改為: 手機版)